На всички беше ясно, че с последният Джеймс Бонд филм с Даниел Крейг в главната роля историята тепърва ще се заплете. Не тази на най-известния таен агент в света, а интригата кой актьор ще изиграе следващия агент 007.

Люсиен Лавискаунт, филмите за Джеймс Бонд и може ли той да бъде следващият агент 007

Още един възможен Джеймс Бонд

Кога ще знаем кой ще изиграе новия агент 007

И ден, след като сме научили, че актьор от Emily in Paris има шанс да е Бонд, идва новината за Арън Тейлър-Джонсън и срещата му с Барбара Броколи. Името на Броколи е почти толкова известно, колкото това на Бонд - тя е продуцент на поредицата филми за него.

А когато Броколи се срещне с обещаваш добре изглеждаш актьор от английски произход на възраст около 30-те, това може да означава само едно. Информацията за срещата на двамата се появи в Puck News и е цитирана от Collider, но както пишат последните, това все още нищо не значи.

Снимка 601288

Източник: GettyImages

32-годишният Арън Тейлър-Джонсън е на възраст, която би му позволила участие в няколко поредни филма за Бонд. Освен това има опит с екшън роли - последно го видяхме в "Убийствен влак", а преди това в "Тенет".

Това лято излизат два филма с негово участие - Kraven the Hunter и The Fall Guy. И те са евентуалният препъникамък за него, защото ако го направят прекалено известен, едва ли ще бъде подходящ да изиграе Бонд.

С две думи - още нищо не е ясно. Още повече, че снимки по нов Бонд не се очертава да започнат в близките две години. Все още не се работи и по сценарий, защото продуцентите не са решили в каква посока да поведат историята.