Когато излезе през 2019 г., "Дейзи Джоунс & The Six" на Тейлър Дженкинс-Рийд бързо се превръща в бестселър. Въпрос на време е историята на една от най-успешните (фиктивни) групи на 70-те на се превърне във филм. И по-точно - в сериал за Amazon Prime.

"Дейзи Джоунс & The Six", Тейлър Дженкинс Рийд и книгата, станала сензация

Книгата, която и Рийз Уидърспун не спря да хвали

Хитово заглавие за лятото

Вече разполагаме с първия му трейлър и трябва да признаем, че това, което виждаме, ни харесва много. От една страна заради перфектния избор на актьори за главните роли, а от друга - заради нещо, което много ни напомня на любимия "Почти известни" на Камерън Кроу.

Да преговорим набързо историята. През 1977 г. Дейзи Джоунс & The Six успяват да покорят световните класации. Начело на групата са Дейзи (внучката на Елвис Пресли Райли Кио) и Били Дън (Сам Клафлин). После внезапно бандата се разпада без много обяснения.

Минали са години и Дейзи Джоунс, както и останалите членове на групата се съгласяват да дадат интервюта, в които да разкрият какво точно се е случило. Участват още Суки Уотърхаус, Камила Морон, Уил Харисън.

Първият епизод на "Дейзи Джоунс & The Six" ще бъде излъчен на 3 март по Amazon Prime Video. Новите серии ще излизат всеки петък, като финалът е на 24 март.