Още от първите епизоди на "Островът на 100-те гривни" стана ясно, че не всички, които са попаднали на него, са си напълно непознати. В лагер 2 "Глория" има четирима участници, които се познават преди началото на предаването и това не остана дълго скрито от останалите, защото решиха да си признаят, преди съотборниците им да са разбрали от други. А ето и какво повече знаем за тези играчи.

Новите стари риалити герои, които изненадаха всички на “Островът на 100-те гривни”

Новите стари риалити герои, които изненадаха всички на “Островът на 100-те гривни”

Изненадите за участниците на острова продължават

Свързващото звено помежду им е друг риалити участник - Сами Хоссни от "Фермата" 5. След предаването той успя да развие успешно бизнеса си и да стане по-популярен от всякога. А сега в битка за оцеляване и симпатиите на зрителите, но този пък на далечен остров във Филипините, се впусна неговия по-голям брат Шериф.

Още с визитката си той впечатли както с голямата си усмивка и чувството си за хумор, така и с бързия си ум. А скоро след това стана ясно и че освен душата на компанията, ще бъде и движеща сила в лагера си, защото е добре подготвен физически, макар и да е далеч от перфектните мускули на брат си.

Шериф се определя като "абсолютен дървен философ", а най-важната роля в живота му е "татко на принцеса". Тепърва той ще ни покаже и каква ще е неговата роля и колко далеч ще стигне в битката за голямата награда на "Островът на 100-те гривни".

Докато Шериф има кръвна връзка със Сами Хосни, то с Ивайло Секулички, друг участник от отбор "Глория", го свързва общ бизнес проект. Двамата са основатели на компанията Health4wealth, която е с акцент върху корпоративните работници и възможностите да водят по-здравословен начин на живот.

Освен това прекарват доста време заедно и в залата, което дава възможност на Ивайло да демонстрира завидната си физическа форма на Острова. Очевидно споделят и страстта си към предизвикателствата, която Секулички реши да материализира с участие в телевизионно риалити.

Берке е третият от отбор 2, който се познава със Сами Хоссни, а оттам и с другите от Четворната коалиция. Той може да е един от най-младите участници на острова, но успя да изненада приятно както с държанието, така и с интелекта си. А и очевидно не се притеснява да демонстрира чувства, защото вече ги видяхме двамата с Биляна в доста романтични сцени.

Случват ли се първи любовни трепети и в “Островът на 100-те гривни”

Случват ли се първи любовни трепети и в “Островът на 100-те гривни”

И възможно ли е да се заформи любовен триъгълник

А който следва Сами в социалните мрежи от по-дълго, със сигурност е попадал на поне една история или публикация, в която е и Берке. Освен на образованието си по медицина, той отделя много време и усилия и за поддържането на перфектната си форма. И Хоссни му помага в тази също нелека задача, която изисква много воля и постоянство. Отскоро и самият Берке се подвизава като треньор и специалист по здравословно хранене.

Четвъртият от коалицията в отбор "Глория" на "Островът на 100-те гривни" е Георги Коджабашев - татуист и артист, който обръща повече внимание на духовното, отколкото на физическото. Досега той не се е откроил като ярък образ сред останалите участници, но винаги можем да очакваме изненади.

Интересно и за нас като зрители ще е да проследим какво ще се случи с четиримата съотборници в хода на надпреварата за голямата награда. И дали фактът, че се познават отпреди, ще е достатъчен, за да запазят добрите си отношения, или когато залогът е толкова голям, подобни фактори в един момент спират да са от значение и всеки се превръща в индивидуален играч.