Вече една седмица паралелно, но по различни телевизии, се излъчват риалититата "Островът на 100-те гривни" и "Игри на волята". Освен че започнаха горе-долу по едно и също време и вече станахме свидетели на първите битки за оцеляване, и в двете предавания вече наблюдаваме прехвърчането на първи любовни искри.

Прехвърчат ли първите любовни искри в "Игри на волята" сезон 6

Прехвърчат ли първите любовни искри в "Игри на волята" сезон 6

Ето какво се случва извън Арената

На "Островът на 100-те гривни" в Лагер 2, който се кръсти Глория, Берке и Биляна си разменяха закачки край огъня късно вечерта. Колкото и романтично да звучи това обаче, реално моментът, в който се разпали флиртът помежду им, се случи докато си миеха зъбите. За целта те трябваше да си поделят пепелта.

"Само ми затрудняваш работата, че и малък мустак си си направила от черничкото... Надявам се да е от това черничкото", обърна се с усмивка Берке към Биляна.

След това на синхрон пред камерите той призна, че двамата се сближават. И допълва:

"Биляна е интересен човек. Човек, на когото смятам, че започвам да имам повече доверие. Човек, който смятам, че има дълбочина, интелигентен човек е."

В следващите кадри видяхме, че 20-годишният студент по медицина, който е и най-младият участник в предаването, реши да помогне на Биляна при измиването на посудата след вечеря. През това време той ѝ разказва също така как си води дневник, в който записва лични и вдъхновяващи неща, с идеята един ден да го предаде на децата си, за да го опознаят.

"Малките неща, които Биляна прави за мен са тези, които наистина ми правят впечатление", издава още Берке за споделения момент с Биляна.

“Островът на 100-те гривни” - всичко, което знаем за участниците в първи сезон

“Островът на 100-те гривни” - всичко, което знаем за участниците в първи сезон

Трите основни лагера вече са налице

За 21-годишната бивша гимнастичка и настоящ кондиционен треньор обаче вече се говореше, че таи симпатии към Кирил, с когото са се харесали по време на кастингите. Въпреки това още в първите дни тя е останала разочарована от някои черти, които той е проявил, след пристигането на острова. А дали ще се заформи любовен триъгълник още съвсем в началото на "Островът на 100-те гривни", тепърва предстои да разберем.