Вече от няколко дни първият епизод на "Пингвинът" с Колин Фарел в главната роля е наличен за стрийване в Max. Сериалът трябва да ни покаже трънливия път, по който Озуалд Коб е тръгнал към върха на престъпната пирамида в Готъм.

"Пингвинът" с Колин Фарел с нов трейлър и премиерна дата

"Пингвинът" с Колин Фарел с нов трейлър и премиерна дата

Задава се интересен сериал от света на Батман

Първият епизод зададе тон за това какво да очакваме от останалите седем. И спокойно можем да кажем, че видяното ни хареса, защото е запазен мрачният тон, който така силно ни грабна от "Батман" (2022 г.).

Още във филма отпреди две години ни направи впечатление, че Колин Фарел е напълно неузнаваем в ролята на Пингвина. Разбира се, гримьорите са си свършили работата перфектно и в сериала.

А тя не е била никак лека, защото поставянето на всички протези и грим върху лицето и тялото на Фарел е отнемало часове. В интервю за Fox 5 актьорът казва, че всеки ден на гримьорите им е отнемало по около три часа, за да го преобразят в Оз. Но пък той не е усещал как минава времето, защото са слушали рок от 80-те и са водели приятни разговори.

И още нещо, което не трябва да се забравя: според Колин Фарел процесът по премахването на всички протези и грим е отнемал около 40 минути - които далеч не са три часа, но отново са немалко време.

Какво да очакваме от "Пингвинът" с Колин Фарел

Какво да очакваме от "Пингвинът" с Колин Фарел

Сериалът на HBO разгръща света на „Батман“ с Робърт Патинсън

Оказва се, че дори е бил изработен специален изкуствен пенис за Пингвина за сцена, в която той е чисто гол. Според Metro.co.uk обаче в сериала тази сцена няма да я видим.