Още като тийнейджър Чанинг Тейтъм е атлетичен и доста талантлив в танците. Преди повече от 20 години тези му две физически качества му помагат да навлезе в модния бизнес, където работи като модел. Те са и шансът лицето му (а и тялото) да изгрее пред публиката в киносалоните.

"Професия: Стриптийзьор", Чанинг Тейтъм, Magic Mike's Last Dance и новината, че ще има трети филм

Чанинг Тейтъм отново ще бъде стриптийзьор

Отново ще има хвърляне на дрехи

Въпреки че зад гърба му вече са били "Тя е пич" и "В ритъма на танца", ролята, която го изстрелва сред холивудските звезди, е тази в "Професия: Стриптийзьор" през 2012 г. През 2015 г. участва и в "Професия: Стриптийзьор 2", след което и в турнето Magic Mike Live.

Е, Чанинг Тейтъм отново ще зарадва дамите и ще съблече дрехите си от големия екран като за последно (надяваме се да размисли). Защото Magic Mike's Last Dance - третият филм от поредицата, ще бъде и сбогуване с кариерата му на сриптийзьор.

При това актьорът сам потвърди и датата, на която филмът ще тръгне по кината - 10 февруари 2023 г. Първоначално Magic Mike's Last Dance, чийто режисьор е Стивън Содърбърг, беше планиран за премиера в HBO Max. Според Deadline обаче, между премиерата му по кината и пускането му в стрийнинг платформата ще има разминаване.

Според Чанинг Тейтъм Magic Mike's Last Dance ще бъде по-добър и по-секси от всякога. "Няма нужда да има друг филм за стриптийзьор след този", подмята актьорът.

"Професия: Стриптийзьор", Тандиви Нютън, Салма Хайек и какво се случва с филма с Чанинг Тейтъм

Салма Хайек влиза в света на "Професия: Стриптийзьор"

Но защо Тандиви Нютън няма да участва

По-рано сценаристът на филма Рейд Каролин разкри, че третият филм разказва историята на жена (Салма Хейек), попаднала на ужасно стриптийз шоу, която в крайна сметка си задава въпроса "Какво, всъщност, правя тук?"... Точно тогава се появява и нейният спасител Майк Лейн (Чанинг Тейтъм), за да я накара да промени въпроса си на "Какво наистина искам?"...