Още в края на миналата година стана ясно, че Чанинг Тейтъм се е захванал със създаването на трети филм за "Професия: Стриптийзьор" - Magic Mike's Last Dance, макар и да не е много доволен, че отново трябва да положи много усилия, за да стане нацепен.

Танди Нютън, Thandewe Newton, името й, сексуалното насилие и какво разкри актрисата пред Vogue

Танди Нютън иска да я наричат с друго име

Какво й е струвал успехът

Малко по-късно стана ясно, че Тандиви Нютън ще участва. Нищо не бе казано за ролята ѝ, но се смяташе, че ще бъде една от главните. Ето че няколко месеца по-късно от The Hollywood Rerpoter разбираме, че актрисата е взела решение да не участва в Magic Mike's Last Dance.

В случая не става дума за някакви креативни различия, просто Нютън е трябвало да се откаже от ролята си, защото е имала лични причини, свързани със семейството ѝ, които ще ѝ попречат да участва в снимачния процес. 

От Warner Bros. обаче не са си губели времето и веднага са намерили заместник в лицето на Салма Хайек. Разбира се, не се казва каква ще бъде ролята на Хайек, но отново очакванията са тя да бъде една от главните.

Чанинг Тейтъм,"Професия: Стриптийзьор 3" и защо не е искал да има трети филм

Колко трудно му е на Чанинг Тейтъм да бъде стриптийзьор

Нужни са лишения

Стивън Содербърг, който режисира първия филм, но не направи това с втория, ще се завърне на режисьорския стол. Очакванията са Magic Mike's Last Dance да се яви последният филм от историята, която е базирана на личните преживявания на Чанинг Тейтъм като стриптизьор във Флорида преди да се захване с актьорството.