След двата филма за "Професия: Стриптийзьор" Чанинг Тейтъм със сигурност се е сдобил с още повече фенове, защото не са много хората, които биха отказали да го гледат как танцува без тениска.

Чанинг Тейтъм, Dog и трейлър на комедията

Чанинг Тейтъм ще се опита да укроти опърничавата

Трейлър на Dog

Но въпреки всичко изминаха над пет години от втория филм, който се завъртя по кината през 2015 г. Добрата новина за всички фенове на филмите (и Тейтъм, разбира се) е, че се задава и трети.

Чанинг Тейтъм отново ще влезе в главната роля, тази на Майк Лейн. Стивън Содърбърг ще режисира, а Рейд Каролин ще напише сценария. Иначе казано, тримата отговорни за успеха на първия филм (вторият бе режисиран от Грегъри Джейкъбс) ще се завърнат.

Към момента знаем, че заглавието на филма е Magic Mike's Last Dance, което ни подсказва, че това може да се окаже и последния филм за Майк, но пък може и да бъдат поставени основите на нещо ново. Не е ясно дали филмът ще се завърти по кината за някакъв период от време, но е сигурно, че ще бъде пуснат в HBO Max.

Чанинг Тейтъм, Том Харди и филмът за Афганистан, в който ще участват

Чанинг Тейтъм и Том Харди ще бъдат братя по оръжие

Интересен нов проект

От Deadline разбираме, че първите два филма са спечелили общо над 300 милиона долара в бокс офиса. Не се знае кога се очаква да започнат снимките на Magic Mike's Last Dance, но сме сигурни, че Чанинг Тейтъм ще го оповести с някоя снимка без горнище.