Преди време Били Айлиш бе обещала изненада на феновете си. Ето че вече можем да видим и чуем каква точно е тя.

Били Айлиш, децата и иска ли да има семейство изпълнитлеката

Иска ли да има деца Били Айлиш

Какво е мнението на изпълнителката

Още през юни певицата представи песента си "TV". Направи го време на свое участие на живо в Манчестър. "Не сме свирили нова песен на живо, преди тя да излезе, от 2017 или 2018 г. насам", каза тогава тя на публиката. И споделя, че "TV" тъкмо е била написана.

А парчето вече може да чуем и ние, защото то излезе вече и официално. Едното специално нещо в него е, че е съвместен проект на Били и брат ѝ Финиъс, с когото отдавна работят заедно. А другото - актуалното му послание.

В един от куплетите се пее, че фокусът на съдържанието в интернет е насочен към съдебните процеси между филмови звезди, докато в същото време се одобрява забраната на абортите в САЩ.

Певицата и преди е признавала в интервю за Apple Music, че с брат ѝ Финиъс са написали тази част от песента преди да е било взето решението за отмяна на конституционното право на жените в САЩ за аборт.

Били Айлиш, Синдром на Турет и какво разкри звездата за заболяването, от което страда от 11-годишна

От какво още е болна Били Айлиш

Изпълнителката - по-откровена от всякога

Всъщност "TV" е една от песните в двойния сингъл Guitar Songs. Другата е "The 30th" и била готова преди "TV" - още на 30 декември миналата година. През 2023 г. пък може да очакваме цял нов албум от Били, пише Teen Vogue.