Били Айлиш може и да е само на 20 години, но до момента е постигнала много повече успехи на музикалната сцена от други изпълнители за цял живот.

Били Айлиш, Синдром на Турет и какво разкри звездата за заболяването, от което страда от 11-годишна

От какво още е болна Били Айлиш

Изпълнителката - по-откровена от всякога

Това говори, че тя е феномен, който се радва на сериозна фенска база. Но ако професионалните постижения за Айлиш са вече факт, то в личен план изпълнителката на "Happier Than Ever" тепърва има какво да постига.

В интервю за списание Sunday Times Айлиш заявява твърдото си убеждение, че семейството е важно и иска да има такова. Изпълнителката дори твърди, че по-скоро би умряла, отколкото да няма дете. Просто се нуждае от това и винаги е искала да бъде майка.

Били Айлиш допълва, че с възрастта научава все повече неща и се чуди какво ли би било, когато казва на детето си, че нещо не е правилно, а то не я послуша. Ставайки дума за родители, тя намесва и своята майка.

Били Айлиш, експериментите с външния ѝ вид и снимката, на която е неузнаваема

Били Айлиш е неузнаваема

Истински хамелеон, що се отнася до външния ѝ вид

Айлиш смята, че майка ѝ е доста досадна на моменти, както всички други майки, но пък я обича, защото винаги може да разчита на нея за съвет. В интервюто Били Айлиш говори и за това колко плашещо е да си подрастващ в Америка, визирайки стрелбата в училище в Тексас от края на месец май.