Сериалите, които предлагат стрийминг платформите, са все повече и все по-качествени. И все пак има заглавия, които успяват да се отличат и да ни карат да се вълнуваме с всеки нов епизод. И сезон.

"Белият лотос", Кони Бритън, Майк Уайт и още една подробност за предстоящия трети сезон на сериала

Кой се завръща в трети сезон на "Белият лотос"

Нови детайли за продукцията

Такова е "Белият лотос" - продукцията на Майк Уайт за НВО, който прерасна от лимитиран сериал в антологична поредица. През декември приключи вторият му сезон, чието действие се развиваше на различно място и с различни главни действащи лица.

И, както вече научихме от самия Уайт, трети сезон ще ни пренесе някъде в Азия в друг хотел от веригата "Белият лотос". Съвсем вероятно е да видими някое (или някои) познато лице от първи и/или втори сезон.

А вече разполагаме с подсказва за точната дестинация. Поне според Los Angeles Magazine, където смятат, че новите серии ще бъдат снимани в Япония и, по-точно, в Киото. От изданието цитират старо интервю на Уайт, в което той казва, че иска да върне определена героиня, без която "няма как да отидем в Япония".

Според Кенет Шапиро, дългогодишен редактор на TravelAge West, пък единствено Киото разполага с петзвезден хотел, достатъчно голям, за да побере екипа на холивудска продукция, с достатъчно локации за снимки и препратки към споменатата тема на трети сезон - религията.

Той цитира и конкретен хотел - Kyoto Four Seasons. Именно в хотели, управлявани от известната верига, бяха снимани първите два сезона на "Белият лотос" - един в Хавай и един в Сицилия.