"По-дълъг, по-мащабен и по-шантав." Това обещава Майк Уайт за третия сезон на "Белият лотос" - сериалът му, който успя да си спечели милиони фенове, благодарение на пъстрата комбинация от семейна драма, криминале и социална сатира.

Юлиан Костов влиза в "Белият лотос" на мястото на Милош Бикович

Българинът, който ще участва в трети сезон на "Белият лотос"

Браво на Юлиан Костов

Доста неща вече се знаят за предстоящия трети сезон, чието действие ще се развива в Тайланд. Всъщност снимките там вече са започнали, което не пречи на Уайт да предприеме някои промени по актьорския състав.

След като миналия месец Юлиан Костов замени Милош Бикович (сърбинът се оказа в топли отношения с руската власт и поддръжник на инвазията в Украйна), сега се налага още една промяна, макар и не по политически причини.

Франческа Корни напуска трети сезон, за да отстъпи място на Шарлот Ле Бон. Според неофициалната информация Уайт е имал нужда от малко по-възрастна актриса за ролята.

За момента само един герой от предишен сезон ще се появи в трети. Това е масажистката Белинда (в ролята е Наташа Ротуел), която видяхме в първи сезон на "Белият лотос". Дали обаче тя отново ще работи в спа центъра на хотела или идва като гост тепърва ще научим.

Сред останалите обявени актьорски имена са Лесли Биб, Кари Куун, Патрик Шварценегер, Джейсън Айзъкс, Мишел Монахън, Паркър Поузи, Лиза от BlackPink, припомня Deadline.