Въпреки че отдавна не живеят в Белия дом, Барак и Мишел Обама продължават да предизвикват нашия интерес с взаимоотношенията си. Двамата определено са преминали през много, а това, което ни е любимо в тях, е че са запазили както тръпката, така и чувството си за хумор.

Мишел Обама, президентските избори в САЩ, нападките й срещу Тръмп и речта й на Конвенцията на Демократическата партия

Изказването на Мишел Обама, за което всички говорят

Непоклатима и вдъхновяваща, както винаги

Бившото Първо семейство на САЩ сключва брак преди 28 години. Днес Мишел не крие, че връзката им далеч не е перфектна, но двамата с Барак имат "много силен брак". Тя го сравни със спорт и заяви, че ако искаш наистина добър отбор, трябва да имаш до себе си печеливш играч. А тя има своя Леброн Джеймс.

В The Michelle Obama Podcast бившата Първа дама призна, че е имало моменти, в които буквално е искала да изхвърли Барак през прозореца. И не се притеснява да го каже, защото е важно да се знае, че тези емоции могат да бъдат много силни и да продължават дълго време, но това не значи, че трябва просто да се откажеш от тази връзка, предава The Sun.

Снимка 495576

Източник: GettyImages

Мишел Обама е на мнение, че бракът изисква много работа и много честност както към самите нас, така и към партньорите ни. Освен това, брачният съюз е съществена част от идентичността и на двамата, която им носи радост, смисъл и подкрепа всеки ден. Това е научила сама с времето, а днес е истински щастлива, че все още усеща "магията, която ни събира толкова много години".