Хората са казали, че пълно щастие няма и Антъни Джошуа е поредният пример за това. Въпреки всички успехи на ринга и сериозните хонорари, които получава след всяка среща, на боксьорът му липсва нещо важно - спътник в живота.

30-годишният спортист има син, но с майка му не са заедно. А въпреки огромната фенска маса, която има, Джошуа все още не е открил жената, с която иска да прекара дните дни.

Разбира се, балансът между спортната кариера и личния живот е трудна задача и винаги изисква компромиси - или с едното, или с другото. А явно на този етап боксьорът не е готов да ги направи.

Снимка 481973

Източник: GettyImages

"Да бъда във връзка за мен означава, че трябва да направя компромис и да променя начина си на живот, а не знам колко лесно ще бъде да го направя", не крие световният шампион в тежка категория.

В интервю за The Sun Джошуа споделя, че баща му не го е научил на много за любовта. Но това, което самият той е разбрал от връзките си и иска да предаде на своя син, е колкото се може по-рано да намери своята истинска любов, за да може двамата да израстват заедно и да преминават заедно през живота.

Снимка 481971

Източник: GettyImages

Джошуа признава, че е излизал с различни момичета, но сега не се среща с никое. И колкото повече времето минава, толкова повече му се иска да има някого до себе си. При това някой, който добре разбира какво е да си известен.

И тук идва другият проблем на Джошуа - въпреки славата и парите, той продължава да живее в родния си дом, в обикновения квартал и да не се смесва много със светските среди. Затова и се надява, че ако почне да ходи на звездни партита, може да намери дама, която също да е популярна, но и да бъде земна и да държи на семейните ценности.