След като в първия месец на 2021 г. беше съобщено, че ще има продължение на сериала "Сексът и градът", слуховете около него не спират. Безспорно най-голямата новина беше отсъствието на Ким Катрал от актьорския състав, както и факта, че героинята й Саманта Джоунс няма да се появи в него.

Снимка 513203

Източник: Instagram / sjp_daily

Сара Джесика Паркър увери, че няма да има заместничка на Саманта, а четвъртият герой наред с Кари, Шарлът и Миранда, ще е Ню Йорк. Наскоро Паркър, която е и продуцент на предстоящите серии, даде интервю за Vanity Fair, в което сподели и още малко подробности за бъдещата продукция на НВО.

"Синтия Никсън, Кристин Дейвис и аз много се вълнуваме - мина толкова време. Какви са станали героините ни в съвременния свят? Как са се адаптирали? Къде са се издънили като жени, приятелки? По какъв път са тръгнали?", разказва актрисата, по-позната ни като Кари Брадшоу.

Сексът и градът, And Just Like That, Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и оправдано ли е отсъствието й от продължението

Защо е нелепо да има продължение на "Сексът и градът"

И защо не го очакваме с нетърпение

Паркър допълва още, че сценарийният екип, начело с Майкъл Патрик Кинг, със сигурност ще включи Covid-19 и пандемията в сюжета на сериала, който вече знаем, че ще излезе под името And Just Like That...