По принцип сме леко скептични към филми, които се опитват да съберат много звезди на едно място. Пример - "Убийствен влак", който не беше лош, но някак не можахме да се отърсим от чувството, че е филм, който вече сме гледали.

Брад Пит, Арън Тейлър-Джонсън и списъкът на звездата от "Убийствен влак" с лошите актьори

Тайният списък на Брад Пит

Нова страница в живота на актьора

Надяваме се не такъв да е случаят с Origin of Species - новият и доста амбициозен проект на Рон Хауърд ("Красив ум", "Аполо 13"). В него вече имаме цели пет имена на актьори, които будят определени очаквания.

Джуд Лоу ("Новият папа"), Ана де Армас (Blonde), Алисия Викандер ("Лара Крофт"), Даниел Брюл ("На западния фронт нищо ново") и, последно, Дейзи-Едгар Джоунс ("Където пеят раците") са част от актьорския състав.

Дейзи Едгар-Джоунс

Източник: GettyImages

Дейзи Едгар-Джоунс

А ето и историята - няколко различни човека изоставят установения си живот, за да отидат да живеят на островите Галапагос, като ги вълнува най-вече това да открият смисъла на живота. "Мрачна и забавна история за убийства и оцеляване", е точното описание на Deadline.

Снимките на Origin of Species се очаква да започнат в края на годината в Австралия. Сценарист на филма е Ноа Пинк (Tetris).