Когато става въпрос за контузии на работното място, порното е последното нещо, за което се сещаме. Оказва се обаче, че при снимане на филми за възрастни, можем да се нараним и то много сериозно.

Pornhub, Classic Nudes, новата кампания на порно сайта, кой и защо ги съди

Защо Лувърът съди Pornhub

Да, и за изкуство говорим

За тежките си травми по време на работа разказва небезизвестната порно актриса Адриана Чечик. Тя е активна в порно индустрията от 2013 г. насам, а днес може да се похвали с 3.3 милиона последователи в Instagram. Чечик има и свой собствен акаунт в OnlyFans, където за нея са се абонирали хиляди потребители, които си плащат.

В подкаста The Plug на своята колежа Лена, Чечик описва как е получила някои от най-сериозните си контузии, между които увреждания на шията, гръбнака и мозъчния си ствол, заради някои по-груби сцени.

"Понякога имам усещането, че порното е като кеча, но малко по-секси", коментира Чечик, сравнявайки работата си тази на борците от Световната федерация по кеч WWE. Порно звездата допълва, че в момента вратът ѝ е наистина в много лошо състояние. Има прищипан нерв, a шестият и седмият ѝ прешлен не са на мястото си.

Тя пояснява, че всички тези щети са причинени поради предпочитанието й към определена поза, в която мъжът е върху нея, а проникването се извършва, докато тазът на жената е във въздуха. В тази позиция шията и раменете на жената всъщност поддържат цялото тяло и е много лесно да се нарани.

Освен това Чечик твърди, че има дискова херния, а мозъчният ѝ ствол е излязъл леко от гръбначния ѝ канал, поради екстремната секс поза, която е практикувала. Оттогава си прави ледени бани след всеки снимачен ден, за да помогне на тялото си да се възстанови след грубия секс. 

Александър Кокорин, Алина Йеременко и секс предложението, което порно звездата е отправила към футболиста

Предложението, което порно актриса е отправила към футболист

Размисли и страсти на терена

По думите порно звездата един път здравословното й състояние се влошило толкова много, че семейният й лекар я помолил да не снима в същия ден, в който трябвало да участва в малко по-дива оргия, защото по този начин рискувала да се осакати.

Чечик не признава дали послушала съвета на медицинското лице, но пък е твърдо убедена, че няма никакви планове да се откаже от порното, въпреки травмите и контузиите, които причинява на тялото си.