Да си футболист в днешно време не е никак зле. Особено ако играеш на професионално ниво. Парите, които се изкарват, не са въобще малко, а и женското внимание е някак задължително.

Александър Кокорин може и да не е сред най-известните играчи, но това не означава, че не получава сериозно внимание от страна на нежния пол. 

Алина Йеременко, която се подвизава в порно средите с псевдонима Алина Хенеси, е накарана от Eurosport Русия да оцени някои играчи по външен вид. И докато на Андрей Аршваин дава осем, а на Юрий Жирков едва четири, то на Кокорин 10 от 10.

Снимка 556624

Източник: GettyImages

Алина дори споделя доста интересна история. Според нея през 2015 г., когато футболистът е играл за Динамо Москва, той не се е намирал в най-добрата си форма. Ето защо е решила да му даде стимул.

С около 10 оставащи мача до края на сезона Алина е дала обещание, че ако Александър Кокорин вкара общо пет гола до края на шампионата, ще му подари 16-часова секс сесия.

Това предложение определено не е като никое друго, но според SPORTbible, Кокорин не е успял да се възползва от него, защото до края на сезона се е разписал във вратата на противника само веднъж.