В последните месеци Адел се превърна в нашия звезден пример, че с желания и воля всичко се постига. Певицата премина през невероятна физическа трансформация, като свали много килограми, и се превърна в най-добрата си версия заради своя син.

Адел, снимката от рождения й ден и колко е слаба днес певицата

Адел - по-слаба от всякога на рождения си ден

Вече не се крие

Но и в този случай, както винаги, не липсват и негативни коментари и упреци. Според някои, Адел е прекрачила границата на здравословното отслабване, очевидно се е вманиачила и е развила някакво хранително разтройство. И всички тези критики накараха бившия треньор на певицата Пийт Герасимо да се включи в дискусията и да изрази своето мнение в нейна защита.

Пийт публикува в профила си в Instagram снимка с Адел, плуваща в басейн. А към нея прибави дълго обяснение за трансформацията й.

По думите му, певицата винаги е следвала собствения си ритъм и този на тялото си. Тя никога не се е правила на някого, който не е. И винаги се е приемала такава, каквато е. 

"Когато с Адел започнахме общото ни пътуване, никога не е ставало дума за това, че тя иска да бъде кльощава. Ставаше дума за нейното здраве, особено след раждането и след операцията, която претърпя", уточнява той.

Когато излиза албумът "23" и датите за последното турне са обявени, двамата имат 13 месеца за подготовка за изтощителния график. В това време Адел тренира не много усилено, но внимава много какво яде. В резултат на това започва да губи килограми и хората го забелязват. Вниманието, което трансформацията й привлича, е изненадващо дори за самите тях.

След преместването си в Лос Анджелис, певицата преминава през някои лични промени, като развода си със Саймън Конецки. С него идва и новото усещане, но и желанието да се превърне в по-добрата си версия. Така Адел започва да прилага още по-добри хранителни навици и здраво да се поти във фитнеса.

"Не бих могъл да бъда по-горд или по-щастлив за нея! Тази метаморфоза не с цел продажба на албуми, публичност или за да бъде модел за подражание. Тя го прави за себе си и за Анджело", категоричен е бившият й треньор.

Той се надява хората да оценят огромния труд, който Адел е положила, за да се промени. "Тя не отслабна, за да накара другите да се чувстват зле от себе си. Тази лична трансформация няма нищо общо с мен или с вас. Става въпрос само за Адел и за това как иска да живее живота си. Това е същата Адел, която винаги сме обичали."