Този петък започваме с Jonas Brothers, които привлякоха бързо изгряващата, мултиплатинена кънтри суперзвезда Бейли Цимерман за своя нов сингъл, озаглавен "Strong Enough".

"Ние сме толкова развълнувани да работим заедно с Бейли в "Strong Enough"! Той е наистина талантлив артист, който имаше невероятна година, така че беше страхотно да си сътрудничим с него", споделят Jonas Brothers.

Сега наостряме уши към Apocalyptica. Международно признатите финландски симфонични метълисти Apocalyptica пуснаха новия си сингъл и музикален видеоклип към "What We"re Up Against", който включва гост вокали от Елиз Рид от Amaranthe.

Сътрудничеството между тези скандинавски титани не само води до динамичен музикален синтез, но също така може да се похвали с визуално хипнотизиращ музикален видеоклип, включващ както Apocalyptica, така и Елиз.

Правим кратка спирка и при израстналия в Мемфис рапър NLE Choppa, който разширява прочутата си мултиплатинена поредица Shotta Flow с дългоочакваната нова част "Shotta Flow 7".

Постоянния пиано съпровод и тежкия бас са част от изпълнението на NLE Choppa, в което той отприщва порой от думи. Още в началото той напомня: "Аз съм бог в Мемфис. Кой е по-голям от мен? Глупостите, които те направиха, аз ги правих на 16. Неговата бърза стрелба на думи отеква със сурова емоция, докато той се кръщава "Един от най-истинските".

Продължаваме с Джеймс Артър, който сподели нова песен, озаглавена "Sleepwalking". Тя е част от предстоящия му нов студиен албум "Bitter Sweet Love", който трябва да излезе на 26 януари 2024 г.

Джеймс Артър коментира: "Sleepwalking" е песента, която написах, когато за първи път започнах работа по албума. Чувствах се наистина в правилната посока за това кой съм и ако искате да знаете за какво говоря, това е песента за вас."

5 нови песни от седмицата с Guns N' Roses, Green Day, Ники Минаж, Малума и ALMA

5 нови песни от седмицата

Пъстра музикална китка

Завършваме с едно българско парче, което идва от No More Many More - една от най-работещите и продуктивни банди на българската музикална сцена. Момчетата са готови със своя четвърти албум, озаглавен "Един от тях".

Бандата тръгва на мини национално турне, а големият концерт - премиера на албума и на видеото на новата им песен "Остани човек" беше на 13 декември в клуб Строежа в София. Специални гости на събитието бяха София са Валери Йорданов и Bropunzel.