Няма как да не започнем с Queen. Групата сподели изгубена песен, записана с Фреди Меркюри преди повече от 30 години. Оригиналният запис на "Face It Alone" e направен по време на студийните сесии за 13-я албум на групата The Miracle.

Песента е отпаднала от финалния избор на песни за албума и е била забравена. Парчето е открито, когато продуцентският екип на групата се върнал към звукозаписните сесии от този период, за да подготви предстоящото преиздаване на The Miracle, което ще включва и част от разговорите на групата в студиото.

Red Hot Chili Peppers нямат спирачки. След като групата издаде новия си 12-и студиен албум Unlimited Love през април тази година, момчетата продължават да радват феновете си. Днес, 14 октовмри, излиза още един нов албум, озаглавен Return of the Dream Canteen.

Това е не само втори албум за бандата през настоящата година, но и отново е продуциран от Рик Рубин. Ако трябва да изберем едно парче, то това ще бъде "The Drummer".

Преди седмица  Том Делонг, Марк Хопус и Травис Баркър обявиха, че се събират за първото турне на Blink-182 от близо 10 години насам. Днес, 14 октомври, групата представи и своя нов сингъл, озаглавен "Edging".

Б.Т.Р. поставя четвъртото парче от своя Пъзел (албум) със съвместната си песен с Ахат. "Вяра" събира за първи път двете групи в звукозаписното студио.

Можем да чуем страхотните гласове на Наско и Звезди. Въздействащият текст на песента "Вяра" е написан за Б.Т.Р. от поета Волен Николаев още през 2008 г. След 13 г. Славчо Николов създава музиката.

Mаneskin, Scorpions, Чарли Пут, Адам Ламбърт, Ty Dolla Sign, Mustard - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Mаneskin до Адам Ламбърт

Завършваме с още едно страхотно българско предложение. Вече е факт дебютният албум на групата Hayes &Y.

Press.Go.Move.Slow е първият студиен албум на бандата и съдържа 10 авторски, изцяло нови песни, върху които Благослав Анастасов (вокали, китара), Радослав Лозански (китара), Ивайло Делев (бас) и Денис Холбек (барабани) работят близо година. На нас бързо любима ни стана "Control".