Както традицията повелява, петък е време за нова музика. Започваме с едни от любимците ни, които тази година даже ще чуем на живо.

След като в края на януари Pearl Jam обявиха, че се завръщат с нов албум на 27 март, момчетата побързаха да ни зарадват и с първия сингъл от него - "Dance of the Clairvoyants". За радост на феновете, ето го и второто парче "Superblood Wolfmoon".

Продължаваме в горе-долу същия ритъм с Bon Jovi и "Limitless" - поредната нова песен от предстоящия им албум, озаглавен 2020. В профила си в Instagram групата сподели и обложката към него, заедно с целия списък с песни. Очакваме го на 15 май.

Впускайки се в 2020 г. с горещия сингъл "That Girl", Feder, който все още има намерение да проправя своя път през множеството стилове на електронната музика, определено е готов да зарадва феновете си със свежи парчета през новия летен парти сезон.

Следва The Weeknd, който представи "After Hours". Парчето носи името на предстоящия му албум. Четвъртата студийна колекция на 30-годишния канадски изпълнител ще излезе на 20 март. Преди "After Hours" The Weeknd пусна синглите "Heartless" и "Blinding Lights".

Приключваме с Кристиан Костов, който зарадва феновете си с "Honest".

"Това, което искам да изпитват хората, когато слушат моята музика, е: "да, знам за какво говориш". Сега обичам да говоря за неща, които всички знаем и разбираме. За мен така започва диалогът", пише за парчето си българският изпълнител.

Кристиан Костов за новия албум Shower Thoughts

Кристиан Костов и "мислите му под душа"

Изпълнителят за вдъхновението, за едно момиче и за всичко, което се крие зад името на албума