Петък е, краят на работната седмица и като по традиция е време за музикалната ни селекция, която ни настройва за парти уикенд.

Започваме с Мадона, защото няма как Кралицата на попа да пусне нов сингъл и ние да го пропуснем. И така до 14 юни, когато излиза предстоящият ѝ албум Madame X. Вчера, 16 май, Мадона представи поредното си ново парче, озаглавено "Future", което е в колаборация с Quovo и звучи много реге.

И като стана дума за реге, няма как да не обърнем внимание на една песен, а именно "Doin Time" на Sublime, която обаче Лана дел Рей представи в свой вариант. С излизането на сингъла, певица потвърди, че нейната версия ще бъде част от документален филм за историята на калифорнийската ска пънк група, който предстои да излезе скоро.

И след толкова реге, вече е време да сменим жанра. Ще го направим с песента "Rescue Me" на ОneRepublic, идваща след общия им сингъл с Galantis, озаглавен "Bones", който излезе през януари.

А сега да се насочим към един младеж, за който напоследък доста се говори. Колумбийският изпълнител Малума днес, 17 май, пусна своя нов албум 11:11, който включва колаборации с Мадона, Ty Dolla Sign, Рики Мартин, Ники Джем и други. Ние пък си избрахме едно парче от него, а именно "11 PM". Да го чуем и да видим какви ги върши Малума в този късен час.

Завършваме с кошмара на Холзи или по-точно с новата ѝ песен "Nightmare", която ни влезе в главата и отказва да излезе оттам. Предупреждаваме, че е много зарибяваща, а също и че клипът ѝ е доста скандален.