Великденската ни музикална селекция е толкова шарена - що се отнася до стилове, че съвсем спокойно може да я объркаме с великденско яйце.

Започваме с Game Of Thrones - не само защото всеки е обсебен от последния сезон, а и защото сериалът е придружен от страхотна музика, която също си струва да се спомене. 

Game of Thrones, "Jenny of Oldstones", Florence + the Machine и какво ни казва песента от епизод 2

Всичко за песента от втори епизод на Game of Thrones

Не спираме да слушаме "Jenny of Oldstones"

В края на втори епизод чухме една уникала песен, която всеки още си тананикаме. Става дума за "Jenny of Oldstones" в изпълнение на Florence + the Machine

И от Florence + the Machine се насочваме право към P!nk и парчето с участието на Калид - "Hurts 2B Human". Името на песента е и име на новия й осми албум, който излиза днес, 26 април.

Продължаваме с Рита Ора и Kygo, които представиха "Carry On". Сингълът е единствената песен от саундтрака към предстоящия филм "Покемон: Детектив Пикачу". В анимацията Пикачу е озвучен от актьора Райън Рейнолдс, а самата Рита Ора дава гласа си на Д-р Ан Лоран. 

Сега отправяме поглед към Дипло и към неговия нов проект "So Long", който е със специалното участие на Cam. Първият сингъл в кънтри стил на Дипло обаче няма да бъде последният му, защото както самият той сподели, очакват се още няколко предстоящи сътрудничества с различни изпълнители.

И за финал се насочваме към Орлин Павлов, който отпразнува рождения си ден с нова песен. След големия успех на хита "Секунда", Орлин отново залага на колаборация с рапъра Бобо и зарадва феновете си с "Последното добро момче".