За да тренираме сами, често се изисква силна воля и все не ни достига мотивация. Но ако си имаме другарче във физическите занимания, и особено ако това е нашата половинка, със сигурност желанието ще бъде в повече, настроението по-добро, а ефективността - значително по-голяма.

Ето няколко звездни двойки, които ни показват защо трябва да тренираме заедно. И като ги гледаме, направо ни идва ентусиазмът.

Бртини Спиърс и Сам Асгари

В последно време певицата е в по-добра форма от всякога. И не се съмняваме, че това се дължи на настоящото й гадже Сам Асгари. 12 години по-младият от нея спортист се грижи ежедневно за физиката си и неизбежно е запалил и любимата си.

Двамата често тренират заедно в къщата или в двора и не пропускат да споделят спортните си преживявания и резултатите от тях в социалните мрежи.

Кевин и Енико Харт

В началото на годината Енико дари своя съпруг с момченце и за няколко месеца успя да върне перфектната си форма отпреди бременността. Двамата с Кевин отдавна са запалени по спорта, а най-любими са им общите тренировки.

Сиара и Ръсел Уилсън

Певицата стана майка за втори път миналата година. И няколко месеца след раждането успя да върне перфектната си форма. Заслуга за това има не само волята й, но и нейният партньор в тренировките и в живота - Ръсел Уилсън.

Той е професионален играч по американски футбол. И двамата с известната му половинка обичат да поддържат форма заедно, предимно в семейния им дом. А понякога към тях се присъединява и синът им.

Пет звездни двойки, заради които загубихме вяра в любовта

Пет звездни двойки, заради които загубихме вяра в любовта

А изглеждаха перфектни заедно

Клоуи Кардашиян и Тристан Томпсън

Скандалите около звездната двойка поставят под въпрос общото им бъдеще, а оттам и общите им спортни занимания. Но преди месеци, когато Кортни не беше още бременна, а баскетболистът не бе уловен в авантюра с друга, двамата често демонстрираха как поддържат форма заедно.