В повечето случаи със славата идват и парите, а с парите - и славата. Но има някои известни личности, на които не им се е наложило да чакат целият свят да узнае за тях, за да разполагат със състояние, за каквото повечето от нас можем само да си мечтаем.

Ариана Гранде

Чаровната изпълнителка успя да се затвърди на световната музикална сцена доста бързо и доста млада. Днес тя изкарва достатъчно, за да се нарече богата. Но и преди славата, Ариана определено не страда от липса на финансови възможности.

Бащата на певицата е основател и изпълнителен директор на компания за графичен дизайн. С тази своя дейност успява да осигури висок стандарт на живот за семейството си.

Снимка 360521

Източник: GettyImages

Така че, Ариана не само изглежда като принцеса, но и е израснала като такава. И със сигурност баща й е дал начален старт на кариерата й.

Майли Сайръс

Още една тийн звезда, която още като дете се срещна очи в очи със славата. Бащата на певицата Били Рей Сайръс също е отдал живота си на музиката. Подвизава се като изпълнител и текстописец, а с дългогодишната си кариера трупа не само опит, но и достатъчно финанси, за да застане зад гърба на талантливата си дъщеря.

Снимка 360529

Източник: GettyImages

Ед Шийрън

Британският изпълнител може да се похвали не само със своите собствени успехи, но и с тези на родителите си. Майка му Имоджийн е успешен дизайнер на бижута, a баща му е експерт и критик в сферата на изобразителното изкуство, пише R1L. Семейството живее завиден живот и преди звездата на Шийрън да изгрее.

Тейлър Суифт

Изпълнителката няколко години е обявявана за най-богата сред колегите на база годишна печалба. Въпреки че е изцяло творческа натура, Тейлър е дете на родители с доста сериозни професии.

Майка й се занимава с финанси, а баща й брокер със солидна банкова сметка. Скот Кингли Суифт дори изкупува голяма част от акциите на музикалната компания, в която дъщеря му е изпълнител.

Снимка 317353

Източник: GettyImages

Лейди Гага

Родителите на ексцентричната изпълнителка развиват успешен и печеливш семеен бизнес много преди дъщеря им да стане популярна. Компанията им се занимава с осигуряване на безжичен интернет в хотели и заведения.

Бащата на певица инвестира сериозна сума в старта на кариерата й и ангажира най-добрия екип, за да я изстреля към върха. И видимо успява. А днес със сигурност много от посетителите на тези хотели и ресторанти гледат клипове на Гага благодарение на същия този интернет, които родителите й са осигурили.

Звезди говорят открито за сексуалността си

Звезди говорят открито за сексуалността си

5 известни жени, които си падат по жени

Адам Ливайн

Бащата на изпълнителя е основател и собственик нa бранда за дрехи M.Fredric. Тази негова дейност осигурява финансова стабилност на семейството и със сигурност има връзка с успешния старт на кариерата на Ливайн.