Актрисата Зоуи Кравиц неведнъж е показала, че не си пада по догмите. И вероятно това е основната причина отдавна да спре да брои татуировките по тялото си.

Зоуи Кравиц, раждането и какво обижда актрисата

Какво обижда Зоуи Кравиц

На това се казва жена с мнение

Според нея са поне 56, но не е сигурна. По-важното в случая е какво мисли за тях. Според нея те са "красива форма на украса, точно като грима или бижутата".

С настоящите рисунки по тялото си отдавна е свикнала и не ги забелязва. Някои, които не й харесва как са се получили, ги отстранява, но определено има фоворити. Признава, че й е трудно да спре с татуировките и че иска да си направи още.

Звездата от "Големите малки лъжи" е дъщеря на легендарния музикант Лени Кравиц и актрисата Лиза Бонет. Не знаем дали от тях е тръгнала манията й с татусите, но пред InStyle Зоуи споделя, че именно родителите й са я научили как да се грижи за тялото си.

Използва биологични козметични продукти, храни се здравословно, опитва се да тренира по-често, да спи достатъчно и да пие много вода.

Pussy Island, Наоми Аки, MGM и какво ново около режисьорския дебют на Зоуи Кравиц

Какво се случва с режисьорския дебют на Зоуи Кравиц

Всичко върви по мед и масло

Защото Зоуи вярва, че когато се чувстваме добре, и тялото ни е щастливо, здраво и балансирано. И не на последно място - кожата ни изглежда добре. В противен случай сме склонни да използваме повече грим. А тя явно не е фен на това и държи на естествената красота, която идва отвътре.