Напоследък бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди изобщо не вървеше гладко. Сега вече обаче двамата са стигнали до общо решение как продължават оттук нататък.

Жизел Бюндхен, Том Брейди и липсата на секс ли е причината за раздялата им

Под завивките на Жизел Бюндхен и Том Брейди

Липсата на секс ли е причината за раздялата на двамата

Двойката официално се развежда след цели 13 години брак. Това Жизел и Том обявиха в две отделни изявления късно вчера, 28 октомври.

В Instagram те споделиха, че макар да се разделят и решението им да е крайно, ще се погрижат да отгледат добре двете си деца и призоваха личното им пространство да бъде уважено, пише Entertainment Weekly.

"С голяма благодарност за времето, прекарано заедно, Том и аз финализирахме приятелски нашия развод. Моят приоритет винаги е бил и ще продължат да бъдат нашите деца, които обичам с цялото си сърце. Ще продължим да бъдем родители, за да им дадем любовта, грижите и вниманието, които много заслужават.

Решението за прекратяване на брака никога не е лесно, но ние се разделихме и въпреки че, разбира се, е трудно да преминем през нещо подобно, аз се чувствам благословена за времето, което прекарахме заедно и желая най-доброто на Том", пише в Instagram стори Жизел Бюндхен.

Снимка 592908

Източник: Instagram / gisele

Бившият й вече съпруг Том Брейди също сподели свое изявление в стори в Instagram. По думите му и двамата са "благословени с красиви и прекрасни деца", които ще бъдат основната им грижа.

Снимка 592907

Източник: Instagram / tombrady

Той не крие, че разводът за него е болезнен и труден, но въпреки това добрите отношения с Жизел ще бъдат запазени. "Ние обаче желаем само най-доброто един за друг".

Жизел Бюндхен, Том Брейди, Кели Слейтър и мъжете, с които моделът е излизала в миналото

Мъжете в живота на Жизел Бюндхен

Светът е в очакване какво ще се случи с нея и Том Брейди

Според източници на People бившите вече съпрузи Жизел Бюндхен и Том Брейди са се споразумели за съвместно попечителство над сина им Бенджамин (12г.) и дъщеря им Вивиан Лейк (9 г.).