Последните няколко седмици не са никак розови за Жерар Пике. Първо бе обявено, че с Шакира се разделят, като поне към момента двамата не са казали нищо официално по темата.

Жерар Пике, Барселона и има ли вероятност да го освободят от футболния клуб

Още неволи за Жерар Пике

Какво още се случва след раздялата с Шакира

Малко след това стана ясно, че футболистът се е оказал ненужен в Барселона. Падението на Пике обаче не се измерва само с това. Според Marca, след като бе обявени, че с Шакира са се разделили социалните мрежи на футболиста са понесли удар.

И не говорим само за негативни коментари под снимките му, а за загуба на последователи. И то много последователи. Испанското издание твърди, че само за няколко дни от новината за развода Жерар Пике е останал с 5 милиона последователи в Instagram по-малко.

Да не говорим, че според проучване на Culemania цели 63.3% от взелите участие в него смятат, че Пике трябва или да напусне клуба, или да сложи край на кариерата си. Но в същото време Шакира и профилът ѝ в Instagram се радват на прогрес.

Шакира, Жерар Пике и неочакваната новина за раздялата им

Изненадващата новина на Шакира и Жерар Пике

Абсолютно неочаквано

От Marca твърдят, че колумбийската изпълнителка се е сдобила с около 2 милиона нови последователи след раздялата с Жерар Пике.