Големи са очакванията към камерния филм на Сам Левинсън Malcolm & Marie. Той излиза следващата седмица в Netflix, а с всичко видяно от него досега можем да кажем, че летвата наистина е висока. Софистицирана стилистика, изпилена до всеки детайл атмосферата и тази флуидност на отношенията - точно това ни поднесе и трейлърът. Което въобще не пречи още отсега филмът вече да среща критики.

Те са основно срещу "шокиращата" според някои разлика в годините на двамата (и единствени) актьори в продукцията - 24-годишната Зендая и 36-годишният Джон Дейвид Уошингтън. Ние не забелязваме нищо шокиращо, но и двамата бяха принудени да се "обясняват" в интервюто по тази тема.

Последно Зендая говори пред E!"s Daily Pop и каза, че разбира откъде идват критиките. "Откакто съм на 16, все играя 16-годишна", казва тя. "Трябва да имате предвид, че съм израснала пред очите на хората. Все едно да гледаш по-малката си сестра - на хората им е трудно да повярват, че вече съм голяма."

Снимка 444212

Източник: GettyImages

Джон Дейвид Уошингтън също не е изпаднал в защитна позиция пред Variety. "Не ме притеснява възрастовата разлика, защото тя е жена. Хората ще видят във филма в каква жена се е превърнала. И има много по-голям опит в киното от мен. Аз съм тук от седем години, а Зендая - много преди това. Аз се уча от нея."

Премиерата на Malcolm & Marie е на 5 февруари по Netflix.