Ако има някой, който знае как да постига всичко по най-добрия начин, то това е носителят на Оскар и фронтмен на успешната рок група Thirty Seconds to Mars - Джаред Лето.

Twentynine Palms, Джаред Лето и какви продукти включва собствената му линия козметика

И Джаред Лето го направи

Актьорът и певец също сменя бизнеса

Доказал се в Холивуд още в края на 90-те години, 51-годишният артист прекара години за да се утвърди и като музикант и показа, че актьорите могат да бъдат добри в музиката и обратното. Той обедини сили с 53-годишния си брат Шанън и неведнъж доминира в рок класациите със своите хитове.

И макар да имаше дълги моменти на прекъсвания, все пак звездният актьор не се отказа от сцената - и дори сега се завръща с албума It's The End Of The World But It's A Beautiful Day, първи от пет години насам.

Преди дни есцентричният вокалист разкри ексклузивно пред Metro своите размисли за страховете и поуките от последните си години. Той обясни, че завършването на албума е отнело дълго време, защото за него създаването на песен е "един безкраен процес" и никога не умеел да бърза в това отношение.

Израснал на еклектична музикална сцена, звездата прави популярната си група заедно с по-големите си брат и сестра в Лос Анджелис през 1998 г. Той разказва как са успели да запазят семейната си връзка и близки отношения, въпреки целия хаос, през който преминават, признавайки, че никога не е бил привърженик на конфликтите и ги избягва, винаги, когато може.

Джаред Лето говори и за многобройните случаи, в които феновете не са успяват да свържат самоличността на известния актьор и рок музиканта. И как се често се объркват, когато разберат, че всъщност той е и "двамата".

Но независимо как точно го разпознават, не може да се отрече огромната слава на Джаред.

Завладявайки две от основните развлекателни индустрии, той е обяснява своя възход към успеха: "Мисля, че съществува идеята, че щом успешно се установиш на едно място, значи си точно за там. Но, не, всъщност това е моментът, в който трябва да работиш още по-усърдно, за да постигнеш всичко, за което си мечтал. Имал съм много препятствия в живота, дори и около издаването на настоящия албум. Трудно е да се завърши албум, трудно е да се направи и хубав музикален клип".

Джаред Лето и Бюти Тет Тин - имат ли връзка актьорът и моделът

Коя е Бюти - жената, с която излиза Джаред Лето

Малкото, което се знае за личния живот на актьора

Въпреки твърдението му, още преди няколко месеца той успя да създаде впечатляващо видео към "Stuck", една от песните в новия албум. В него участва 27-годишния модел Бюти Тет Тин, за която се смята, че е във връзка с Джаред Лето.