Не минава и ден без да научим, че поредна звезда от световния шоубизнес пуска собствена линия козметика. Селена Гомес и Хейли Бийбър вече са утвърдени в сферата, наскоро Брад Пит ни обеща кремове с неговата марка, а сега към голямата компания се присъединява още някой.

Брад Пит, Le Domaine Skincare, новата марка козметика и как актьорът се грижи за кожата си

Брад Пит има на какво да научи мъжете

Новото проприще на актьора

Джаред Лето направи първото събитие, посветено на личния му козметичен бранд Twentynine Palms. Продажбата му официално се очаква да започне от 25 октомври.

За момента Twentynine Palms включва няколко продукта: овлажняващ крем, околоочен крем, измивен продукт за лице, маска с глина за лице, серум, измивен гел за ръце и за тяло, шампоан и балсам за коса.

Снимка 591879

Източник: GettyImages

Всички те са с изцяло натурален произход, като Лето се е вдъхновил от живота си в Невада и повечето от съставките са растения от пустинята като амарант, опунция и вечерна иглика. През 2023 г. 50-годишният актьор и певец е планирал пускането и на продукти за дома.

Снимка 591878

Източник: GettyImages

"Никога не съм се интересувал много от козметика. Но ме вълнува как да се грижим за себе си по най-естествения възможен начин", казва Лето пред Vogue. А ние се сетихме за редица негови интервюта, в които той твърди, че тайната на забележителния му външен вид се дължи само на достатъчен сън и много вода...