BLACKPINK са една от най-популярните кей-поп групи в световен мащаб, като съвсем логично е и членовете ѝ също да се радват на популярност.

Джени, BLACKPINK и защо Chanel я избра за лице на новата колекция Coco Neige

Южнокорейската вълна не подмина и Chanel

Какво свързва Джени от К-поп групата BLACKPINK и Coco Neige

Джени е една от тях и уверено продължава да развива кариерата си. Преди две години южнокорейската изпълнителка бе избрана за лице на рекламна кампания на Chanel.

А сега тя обяви и разрастването на партньорството си с Calvin Klein. То обаче не се свежда само до пускането на няколко снимки по бельо, както беше преди месец, а нещо много повече.

Според NME, Джени ще пусне капсулна колекция с Calvin Klein. Тя ще включва от тениски и суитшърти до рокли. Това е и първият път, в който кей-поп изпълнителката пуска капсулна колекция за бранда.

Тя твърди, че дрехите отразяват не само най-важните аспекти от визията на Calvin Klein, но и начина, по който тя се облича ежедневно. Джени е допринесла за колекцията чрез своите виждания за кройката, цветовата палитра и други малки детайли.

Според Billboard цените на артикулите от капсулната колекция на кей-поп звездата са от 25 до 150 долара. В продажба пък трябва да бъдат пуснати от 10 май.