Напоследък на Зак Ефрон изобщо не му върви. В началото на година актьорът разкъса предна кръстна връзка докато кара ски, което наложи продължително и нелеко възстановяване.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Тед Бънди, Зак Ефрон и първи трейлър на филма за серийния убиец

Зак Ефрон става сериен убиец

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile ще ни срещне с един от най-известните серийни убийци

Краят на година също не е много приятен за него. Според информации на The Sunday Telegraph, Ефрон се е разболял тежко по време на престоя си в Папуа Нова Гвинея.

Актьорът е получил тежка инфекция с неустановен произход, което е застрашило сериозно живота му. До разболяването на Зак Ефрон се е стигнало заради снимките на новото му предаване - Killing Zac Efron.

В него актьорът се опитва да оцелее на самотен остров в продължение на 21 дни. Ефрон се е разболял малко преди празниците, но лекарите в Бризбейн, Австралия, където е бил транспортиран, са успели да го стабилизират, за да се върне у дома за Коледа.

Той използва профила си в Twitter, за да благодари на всички, които са се свързали с него, за да му пожелаят бързо оздравяване. От написаното от Зак Ефрон става ясно, че след като се е възстановил от инфекцията е довършил снимките за предаването.

Нина Добрев, Зак Ефрон и общата им тренировка

Какво правят Зак Ефрон и Нина Добрев заедно

Потят се и то доста

Това ни кара да мислим, че може би заболяването на актьора не е било чак толкова сериозно, колкото се смяташе в началото.