Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознават през 2002 г. по време на снимките на филма им "Трудна свалка" и още тогава помежду им прехвърчат искри. Скоро след това двамата вече планират сватба, но през 2004 г. развалят годежа.

Дженифър Лопес, Revolve и партньорството на звездата с модната марка

Джей Ло в пълния си блясък

И с колекция за марка обувки

Във видео интервю за Vogue от миналата година певицата сподели, че би се радвала филмът да има продължение и разкри, че когато снимат заедно, съпругът ѝ е човекът, който я кара да се смее най-много.

Въпреки че "Трудна свалка" получи доста критики след излизането си по кината, самият Бен Афлек сподели, че филмът всъщност е бил страхотно преживяване за него.

"Интересното е, че научих повече за режисурата от този филм, отколкото за всичко друго, защото Марти е наистина брилянтен режисьор", казва актьорът. А и филмът му е бил като подарък, тъй като точно тогава среща Джей Ло.

По-късно, през 2004 г., двойката работи по друг филм - "Момиче от Джърси", режисиран от Кевин Смит. Оттогава обаче Дженифър Лопес и Бен Афлек не са снимали нищо друго. Е, освен ако не броим реклама им за Dunkin Donuts за Super Bowl LVII.

Бен Афлек, Дженифър Лопес, наградите Грами и бил ли е пиян актьорът по време на церемонията

Бил ли е пиян Бен Афлек на наградите Грами

Отговор от самия него

Ето че сега научаваме, че почти 20 години по-късно двойката отново ще се събере на снимачна площадка. Става дума за биографичния филм Unstoppable, който ще бъде продуциран от Artists Equity - продуцентската компания, която Бен Афлек основава с Мат Деймън. Засега обаче се знае само, че филмът ще разкаже истинската история на Антъни Робълс - борец, който е роден с един крак, пише Us Magazine.