Дейвид Бекъм се старае да бъде максимално открит и честен с последователите си в социалните мрежи, ето защо споделя най-различни моменти от живота си.

Виктория за Beckham - съжалява ли съпругата на Дейвид Бекъм за разкритията във филма

Съжалява ли Виктория за разкритията във филма Beckham

И харесва ли футбол изобщо

Най-често тренировки в компанията на Виктория Бекъм, които дават поводи за шеги между двамата. Именно от профила на Бекъм в Instagram знаем, че той си пада по отглеждането на пчели и... кокошки.

От един от последните постове на Дейвид Бекъм в Instagram разбираме, че футболистът построил кокошарник в двора на дома си, където отглежда няколко кокошки.

От видеото, споделено от него, виждаме как се разхожда из кокошарника, за да провери дали има яйца. Оказва се, че Дейвид Бекъм се интересува живо от кокошките и как да направи условията им за живот максимално добри.

Ето защо той е преместил полозите, в които те да снасят, на различно от първоначалното място. И от видеото виждаме, че тази промяна е дала резултат, защото Бекъм открива и първото си яйце. "Вълнението от намирането на яйца и научаването от какво имат нужда е невероятно", пише той под поста.

Как Дейвид и Виктория Бекъм посрещнаха новата 2024 г. в компанията на почти всичките си деца

Съвършеният празник на семейство Бекъм

Едно семейство за пример

Дейвид Бекъм също така се шегува с Виктория Бекъм и децата си, че е осигурил закуска, но ще трябва да си я делят.