Отношенията между снаха и свекърва винаги са сложни, а когато и двете са популярни, ситуацията може да стане още по-заплетена. Това добре знаят и Виктория Бекъм, и Никола Пелц, които в последните месеци само ни карат да предполагаме разбират ли се добре, или не съвсем.

Виктория за Beckham - съжалява ли съпругата на Дейвид Бекъм за разкритията във филма

Съжалява ли Виктория за разкритията във филма Beckham

И харесва ли футбол изобщо

Още от началото на връзката на Бруклин Бекъм и Никола Пелц се заговори, че двете с Виктория Бекъм невинаги са на едно мнение и отношенията им са противоречиви. В ябълка на раздора пък се превърна това, че Пош Спайс искаше снаха й да носи рокля от нейната модна марка на сватбата с Бруклин, но булката се противопостави. В крайна сметка стана нейното и беше с тоалет на Valentino. А това беше голям удар по егото на госпожа Бекъм.

Е, изглежда с времето двете са успели да се напаснат и сега са си по-близки от всякога. Или поне така изглежда. Преди дни в Лос Анджелис се състоя премиерата на филма Lola, който е режисьорският дебют на Никола Пелц. Събитието събра редица известни личности, сред които и Виктория Бекъм, от която може би някои не очакваше да подкрепи снаха си в новото начинание.

Снимка 652143

Източник: GettyImages

Двете дами обаче позираха прегърнати и усмихнати, а съпругата на Дейвид Бекъм дори сподели кадър от събитието в Instagram. Тя поздрави съпругата на най-големия си син и не пропусна да подчертае, че и двете са в тоалети от нейната модна марка - едната в черно, а другата - в бяло, пише Daily Mail.

Виктория Бекъм и пощенските марки с лика на момичетата от Spice Girls

Виктория Бекъм отново се похвали

Ето с какво този път

Наскоро Бруклин Бекъм сподели в свое интервю, че майка му и съпругата му са се сближили благодарение на едно интересно неделно занимание, в което се включва голяма част от семейството им - пиене на коктейли с водка и студен чай. Наслаждават се и на вкусна храна и на дълги разговори, а понякога играят и различни игри. И явно с времето Виктория Бекъм е нямала друг избор, освен да омекне към снаха си.