Неведнъж сме се възхищавали на фигурата на Виктория Бекъм, за която, за разлика от лицето й, нямаме съмнения, че е в резултат най-вече на усилията и волята й. За някои тя може да е прекалено слаба, но за майка на четири деца определено изглежда повече от добре.

Това и ни кара да искаме да знаем повече за режима, който спазва. Разбира се, всичко е индивидуално, но някой и друг звезден съвет никога не е излишен. А тези специално Виктория сама сподели в профила си в Instagram.

Денят на госпожа Бекъм започва с две чаени лъжици ябълков оцет. Това е добре позната практика сред известните дами, Дженифър Анистън също има този навик. Оцетът спомага работата на метаболизма, прочиства организма и подпомага разделянето с излишните килограми.

Следващата стъпка е чаша топла вода с прясно изстискан лимонов сок. Тя подобрява вида на кожата, детоксикира и подпомага храносмилането.

"Суперзакуската" на бизнес дамата често я приготвя нейната дъщеря Харпър. Тя включва чия, бадемово мляко и малко плодове, които най-често са малини. Понякога ги замества с авокадо тост.

Госпожа Бекъм задължително пие по няколко чисти кафета, преди да се захване с двучасовата си ежедневна тренировка. Често тя е разделена от почивка, по време на която изпраща децата до училище, облечена в спортния си екип, пише Daily Mail.

Тренировките са и времето, което Виктория отделя за себе си. Тогава тя има време да помисли, да послуша силно музика и да потанцува на спокойствие.

Виктория Бекъм, Harper's Bazaar и смята ли се за красива съпругата на Дейвид Бекъм

Трудните уроци на Виктория Бекъм

Как се приема спайската

Затова те са много повече от просто поддържане на добра форма - тогава изключва телефона и има възможността да се фокусира върху наистина важните неща в живота. Чак след това госпожа Бекъм се захваща и с работните си ангажименти за деня - вдъхновена и изпълнена с нови сили.