За много жени по света Виктория Бекъм е пример за подражание. Тя е успешна, известна и има страхотен съпруг. Но ако на нас животът й ни изглежда перфектен, но ситуацията е различна от нейната гледна точка.

Години трябват на Пош Спайс не само за да изгради име и бизнес, но и да приеме начина, по който изглежда и да започне да се чувства комфортно в кожата си, напук на всичките си "несъвършенства". И въпреки че вече е преминала през този период, тя определено не може да каже, че се намира за красива.

Тайната на Виктория е, че се опитва да изглежда по най-добрия възможен начин, без обаче да иска да се променя. Всички несъвършенства са там, за да й напомнят коя е тя всъщност. И днес, когато е на 45 години, тя може да каже, че вече се приема такава, каквато е.

Освен за красотата, госпожа Бекъм може да ни даде мъдър съвет и за успеха. Тя е научила по трудния начин, че е много по-трудно да го поддържаш, отколкото да го постигнеш. Особено ако първоначално си млад и много, много известен, споделя тя в новия брой на Harper's Bazaar.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм и кръщенето на Круз и Харпър Бекъм

Събитието, което беляза Коледата на семейство Бекъм

Събитие в звездното семейство

Що се отнася до успешния й брак, той най-вероятно се дължи на стриктните правила, които съпрузите не нарушават от години. Дейвид и Виктория се редуват кой да води децата на училище, а всяка вечер, точно в шест, всички се събират у дома за семейната вечеря.