Модният бизнес на Виктория Бекъм не се развива така добре, както на нея ѝ се иска. Миналата година брандът на съпругата на Дейвид Бекъм понесе загуби на стойност 12 милиона паунда, но все пак Виктория успява да изкарва пари и то без да прави нищо.

Виктория Бекъм за събирането на Spice Girls

Виктория Бекъм за събирането на Spice Girls

Ще се завърнат ли момичетата през следващата година

Благодарение на Spice Girls, бившата Пош Спайс е прибрала една солидна сума, пише The Sun.

През 2019 г. групата обяви, че се събира за световно турне, което беше истински радостна новина за многобройните им фенове. Виктория Бекъм обаче не се присъедини към останалите момичета. Причината - по думите ѝ, била е изцяло ангажирана с дизайнерската си работа, която отнема по-голямата част от времето ѝ.

И макар че на Виктория Бекъм не ѝ се наложи да стъпи на сцената за нито един от предвидените концерти, тя все пак е взела един милион британски лири. Причината да се сдобие с тази сума е, че като член на групата, Пош Спайс получава една пета от приходите от рекламата и продажби на маркови стоки на Spice Girls.

Новите сметки показват, че през 2019 г. Spice Girls са изкарали около 4.5 милиона паунда от рекламни продукти на бандата. Много повече в сравнение с предходната, когато отново от мърчандайз сумата е едва 124 хиляди британски лири. За тази разлика несъмнено голям принос има завръщането им на сцената, където Пош Спайс така и не стъпи.

Spice Girls отново заедно догодина

Spice Girls отново заедно догодина

Идеята е завръщането на момичетата е на Мел Си