Сформираната през 1994 г. поп група се раздели през 2000 г. - след записани три студийни албума. Седем години по-късно, през 2007 г., Spice Girls се събраха за едногодишно турне. А последно ги видяхме заедно на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

По-рано този месец се появиха нови твърдения, че момичешката група от 90-те години ще се завърне през 2018 г. за световно турне и нов албум. Предполага се, че всичките пет оригинални членове на The Spice Girls - Мел Би, Виктория Бекъм, Ема Бънтън, Мел Си и Гери Халиуел, участват в тайни преговори за евентуалното завръщане на групата през лятото на 2018 г.

Spice Girls отново заедно догодина

Spice Girls отново заедно догодина

Идеята е завръщането на момичетата е на Мел Си

Сега Виктория Бекъм, по-рано Пош Спайс, разкрива, че това няма да се случи - поне не с участието й, тъй като тя вече се е преместила и се фокусира изцяло върху успешната си кариера в модния дизайн.

"Това няма да се случи. В един момент трябва да знаете кога е време да кажете, "беше страхотно, но свърши", казва тя пред Алисън Хамънд в предаването "Тази сутрин", съобщава NME.