През октомври миналата година в Netflix излезе Beckham - документалният филм за живота на една от най-популярните светски двойки - Виктория и Дейвид Бекъм. Четирите епизода се фокусират върху възходите и паденията на 24-годишния брак на футболиста и певицата от Spice Girls, като на преден план е и историята покрай най-голямото им предизвикателство изобщо - предполагаемата изневяра.

Виктория Бекъм и пощенските марки с лика на момичетата от Spice Girls

Виктория Бекъм отново се похвали

Ето с какво този път

За периода, в който моделите Ребека Лус и Сара Марбек твърдят, че са имали афери с Дейвид Бекъм, съпругата му Виктория не крие, че е бил най-трудният ѝ.

"Никога дотогава не съм била по-нещастна в целия си живот", споделя тя.

В документалния филм футболистът също съвсем откровено и доста емоционално коментира как твърденията за изневяра са повлияли на жена му.

"Виктория е всичко за мен, да я видя наранена беше невероятно трудно, но ние сме бойци. Тогава трябваше да се борим един за друг, трябваше да се борим за семейството си. И това, което имахме, си струваше да се борим за него", казва Дейвид Бекъм.

Колкото и болезнени теми да са засегнати в Beckham, Виктория очевидно не съжалява за това, че са включени. Това издава самата тя в свое интервю за Financial Times.

"Беше доста освобождаващо. Бях много наясно, че обикновено, когато снимам, аз контролирам нещата. Но това беше много повече за Дейвид и затова възприех подхода просто да съм спокойна."

Пред изданието Виктория Бекъм разкрива също, че преди изобщо не е харесвала да гледа футбол, но това се е променило, след като е започнала да ходи на мачовете на "Интер Маями" - отборът, на който Дейвид сега е съсобственик.

"Сега, когато сме в Маями, се чувствам желана. Приятели сме със семействата на играчите. Откакто Меси се появи, енергията премина на съвсем друго ниво. Това е съвсем друго изживяване. Забавно е", допълва Виктория.

Разбира се, тя не пропуска да сподели и колко много се гордее със съпруга си.

И Дейвид Бекъм - в ледено студена вода по слипове

И Дейвид Бекъм - в ледено студена вода по слипове

Виктория Бекъм не може да се нарадва на гледката

"Не е за вярване. Чувствам се толкова горда от това, което направи. Когато отиде в Ел Ей преди толкова години, хората му се подиграваха. Но той отиде, знаейки, че в крайна сметка точно това иска да направи", споделя още Виктория Бекъм.