Наскоро стана ясно, че Ванеса Хъджинс и дългогодишният ѝ приятел Остин Бътлър са се разделили.

Ванеса Хъджинс, Остин Бътлър и раздялата между двамата

Ванеса Хъджинс вече е свободна жена

Връзката на актрисата с Остин Бътлър е в историята

Новината е потвърдена от източници на списание People, въпреки че все още няма нищо официално и от двамата. Феновете на актрисата останаха особено шокирани от случващото, най-вече заради факта, че Ванеса и Остин са заедно от цели осем години.

А когато известни личности се разделят, последиците и действията им, общо взето, се свеждат до следното: или си намират много по-млади от тях гаджета, или си правят нови татуировки (понякога и двете).  Алкохолът, депресията и наркотиците не ги броим, защото няма нищо положително в тях.

И веднага даваме пресен пример: след раздялата си с Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс веднага побърза да се снабди не само с ново младо гадже, но и с нов татус.

Сега същото - що се отнася до татуировките, направи и Ванеса Хъджинс.

Актрисата избра едно много специално и секси място за новия си слънчоглед - отстрани на гърдата.

Естествено, Ванеса използва Instagram профила си, за да се похвали с придобивката си, въпреки че не споделя никакви подробности защо е избрала именно тази татуировка и защо именно на това място.

Следващия път, когато я видим по изрязан цял бански обаче, ще се оглеждаме от лявата страна, за да видим и изящния малък слънчоглед.