Да си дъщеря на Кайли Дженър определено има своите плюсове. Фактът, че малката Сторми е медийна звезда още от първите си часове на бял свят, е трудно да го включим към тях. Но гардеробът й... Е, той си е за завиждане.

Точно преди пет месеца, на пети февруари, Кайли Дженър стана майка на момиченце. И в тази си роля се е подготвила грижливо малката да я конкурира по брой дрехи и обувки. Преди дни риалити звездата и собственик на козметичен бранд сподели кадър на рокля, която самата тя е носила като бебе.

Но, отвъд сантименталното, в гардероба на Сторми са се наместили десетки бебешки дрехи на всевъзможни модни марки, които струват цяло състояние. А Кайли е на върха на щастието, когато двете с дъщеря й носят еднакви тоалети за лежерна разходка.

Защо Кайли Дженър изтри всички снимки на дъщеря си

Защо Кайли Дженър изтри всички снимки на дъщеря си

Причината е притеснителна

Сторми има и колекция от десетки чифтове обувки. Каквото не й е харесала Кайли, това не й е купила. Разбира се, в това няма нищо лошо, щом финансовата възможност е на лице. Но не липсват и критици, които обвиняват Дженър, че ще отгледа едно прекалено разглезено дете.

Lifecafe