В профилите на Кайли Дженър вече няма място за снимки на дъщеря й Сторми. Риалити звездата стана майка на пети февруари тази година и броени часове след това в социалните мрежи се появиха кадри на новороденото.

Така малката бързо се превърна в главно действащо лице в истории в Instagram и кратки клипчета в Snapchat. Но цялата тази публичност бе дотук. Или поне за известно време.

Кайли сподели, че засега няма да качва снимки на Сторми. Но това, разбира се, не значи, че след седмица-две няма отново да видим бебето с най-новия филтър на Instagram.

Дженър изненада с решението си да изтрие всички публикувани досега снимки на нея и малката Сторми и да спре да поства нови. На последната снимка на двете, малката почти не се вижда и това е напълно целенасочено.

The Sun разкрива най-вероятната причина за информационното затъмнение относно дъщеря си, което Кайли наложи. Тя е повишила и мерките за сигурност, тъй като се притеснява детето й да не стане жертва на отвличане.

Освен това, не всички се радват на Дженър и нейната дъщеричка. Риалити звездата с десетки милиони последователи търпи редица обиди по адрес на бебето.

А най-лошото е, че заплахи под снимките също не липсват. Затова Кайли реши да не дърпа дявола за опашката и да запази връзката майка-дъщеря далеч от погледите на всички.

Кайли Дженър показа едномесечната си дъщеря

Кайли Дженър показа едномесечната си дъщеря

А снимката преследва рекорди

Притесненията за отвличане също са си напълно основателни, защото майката на Сторми може да се похвали със сериозно богатство и не спира да парадира с висок стандарт на живот. А това прави възможността някой да отвлече малката и да поиска солиден откуп реална.