Упи Голдбърг направи странно признание. Тя разкри какво не иска да се случва с нея, след като си отиде от този свят. При това толкова категорично, че дори го е написала в завещанието си.

Кики Палмър, Baby, this is Keke Palmer и съветът за секса, които ѝ е дала Упи Голдбърг

Съветите за секса на Упи Голдбърг

Как Кики Палмър преоткрива удоволствието

В епизод на предаването The View, в което 67-годишната актриса е ко водещ, тя призна, че няма желание след смъртта ѝ някой да се опитва да прави дигитална холограма с нейния образ.

"Ще бъда просто прах във вятъра", изрази мнението си Голдбърг за смъртта, като разкри, че предпочита да бъде кремирана. "Ще обикалям света, ще бъда навсякъде. Може дори да бъда в задния ви двор - кой знае", каза тя с чувство за хумор, добавяйки и, че не иска хората да се чувстват длъжни да ходят по гробищата.

След което съвсем сериозно добави: "И съм сигурна, че не искам да бъда холограма. Това е точка в завещанието ми от 15 години. Ако някой иска да ме запомни, да ме запомни такава, каквато съм сега."

Явно Упи Голдбърг има предвид броя на холограмите на известни личности, които бяха създадени за различни представления и събития през последните години. В началото на 2020 г. бе "възкресена" певицата Уитни Хюстън с помощта на архивни изображения и записи, с които тя се "върна" на сцената за серия от концерти - макар да почина през февруари 2012 г.

Холограмен запис на покойния рапър Тупак Шакур се появи и на музикалния фестивала Coachella през 2012 г., наред с редица други знаменитости и изпълнители.

Упи Голдбърг и до какви последствия доведе изказването на актрисата за холокоста

Големите проблеми на Упи Голдбърг

Всички вече трябва да си мерим приказките

Голдбърг и преди е говорила в предаването си за подробностите в своето завещание. През декември разкри, че в него е забранила и създаването на биографични филми за живота и кариерата ѝ без изричното разрешение на семейството ѝ.

Повод за изказването ѝ бе появилия се през миналата година биографичен филм за Мерилин Монро Blonde.