Упи Голдбърг е от хората, които изразяват мнението си гласно, без да се притесняват особено. Така например преди няколко години нападна Бела Торн заради голите ѝ снимки.

Упи Голдбърг, Бела Торн и защо актрисата е против голите снимки

Упи Голдбърг срещу голите снимки на Бела Торн

Актриста с остро изказване срещу голите снимки

Сега обаче 66-годишната актриса се забърка в доста сериозен скандал. В предаването The View на ABC, Голдбърг изрази мнение, че холокоста не е бил основан на расата. Този коментар доста бързо се обърна срещу нея и много хора недоволстваха в социалните мрежи.

Упи Голдбърг побърза да се извини и заяви, че си дава сметка, че действията на Хитлер и нацистите спрямо евреите са били основани именно на убеждението им, че те са по-нисша раса. Пиърс Морган също се възмути от думите на актрисата.

Снимка 562096

Източник: GettyImages

Според Metro.co.uk., журналистът е написал в Twitter, че се чуди дали сега ще има някоя друга рок звезда, който да направи бойкот заради изказването на Упи Голдбърг. Дори се заяжда, пишейки иронично, че е сигурен, че тя няма да загуби работата си в предаването.

И горе-долу е познал. От The hollywood Reporter разбираме, че от ABC, телевизията, която излъчва The View, са взели решение да отстранят Упи Голдбърг от предаването за срок от две седмици.