Уинона Райдър и Джони Деп се срещат през 1989 г. на премиерата на неин филм. Няколко месеца след това са вече двойка, а след още пет се вече сгодени. През юни 1993 г. обаче всичко между тях приключва. А сега Уинона за първи път говори съвсем открито за тежкия период, който е преживяла след раздялата.

Уинона Райдър и участието ѝ в новата модна фотосесия за Marc Jacobs

Завръщането на Уинона Райдър в света на модата

Зашеметяваща нова фотосесия

В интервю за Harper's BAZAAR тя разкрива повече подробности за личния си живот, включително и за моменти от него, които досега не е коментирала.

Един от тях е именно раздялата ѝ с Деп и по-конкретно емоционалното ѝ състояние след нея. Уинона сравнява периода тогава с тематиката на филма ѝ "Луди години" - в него акцент е борбата с психичните проблеми.

Допълва също, че се е обърнала към страхотен терапевт, който я е посъветвал да си се представи в по-младата своя версия, като бъде по-мила към нея.

"Би ли се отнасяла към това момиче, както към себе си?" Спомням си, че се гледах и си казвах: "Това правя със себе си вътрешно." Защото просто не се грижех за себе си", признава Уинона.

Тя споделя още, че никога досега не е говорила за това. И че е много лична част от нея и за тези дни има специално място в сърцето си.

Причината за периода ѝ на депресия през 90-те години обаче не е бил заради агресивно поведение от страна на бившия ѝ Джони Деп. Актрисата и преди е казвала, че той никога не я е насилвал по време на връзката им, припомнят от People.

А това се е коментирало още и покрай ограничителната заповед към Деп, която Амбър Хърд си издейства още през 2016 г. Наскоро съдът свали всички обвинения към актьора.

Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, ако актрисата не може да плати обезщетението на актьора

Има ли достатъчно пари Амбър Хърд, за да плати на Джони Деп

И какво ще стане, ако няма

"Мога да говоря от личния си опит, който беше много по-различен от това, което се говори. Той никога, никога не е бил такъв с мен. Никак агресивен, изобщо, към мен. Познавам го единствено като много добър, любящ, грижовен човек, който защитава хората, които обича", споделя Уинона в интервю пред Time.