Уил Смит определено оглавява класацията ни за най-луд (но в добрия смисъл на думата) актьор. Вече е на 50, но не спира да ни изненадва с какви ли не щуротии.

Уил Смит, Facebook Watch, плуването с акули и скачането с парашут над Дубай

Защо Уил Смит е най-лудият сред актьорите

Този човек не знае що е страх

Като част от Facebook Watch можем да го видим как плува с акули или прави какви ли не други щуротии. Съпругата му Джейда Пинкет Смит обаче също не скучае и има свое предаване във Facebook Watch, наречено Red Table Talk. В него участват майка ѝ Адриен и дъщеря ѝ Уилоу.

В предаването всяка седмица се обсъждат най-различни въпроси и много ни прилича на токшоу в стил Опра. В последния епизод на Red Table Talk беше дискутирана темата за моногамията, полигамията и полиаморията. Първите две са добре известни, но третото понятие може би не чак толкова.

При полиаморията трима или повече души са във връзка помежду си и знаят за това. Например - един мъж е във връзка с две жени едновременно, но те знаят за това, съгласни са и го приемат.

Тук с интерес изслушахме и позицията на 18-годишната Уилоу Смит относно моногамията. Според нея, този вид отношения има за цел да ни накара да се чувстваме притежавани от някого. Уилоу смята, че по света има толкова много хора, от които могат да се научат толкова много неща, и не разбира защо тези възможности трябва да бъдат пропускани заради стереотипа на моногамията.

Дъщерята на Уил Смит е на мнение, че полиаморията се явява като еволюция в човешките взаимоотношения и не бива да бъде приемана като нещо странно. Ето защо смята, че всичко, от което тя има нужда, е и мъж, и жена, а защо не и едновременно.

Тук не става дума само за сексуалните контакти в такъв тип връзка, но и за духовната връзка между тях. А Уилоу Смит вярва, че може да намери това, което търси, и в двата пола. Майка ѝ Джейда пък изказа готовността си да я подкрепи във всяко нейно решение, стига то да я прави щастлива.

Джейда Пинкет Смит, порното и едно признание

Джейда Пинкет Смит за зависимостта си към порното

Искрено и лично от съпругата на Уил Смит

Баба ѝ Адриен обаче е малко по-старомодна и не приема цялата тази история с повече от двама човека във връзка. Но и тя смята, че човек трябва да прави това, което го кара да се чувства щастлив.