Независимо как се представят филмите в боксофиса и доколко допадат на нас самите, оказва се, че има и трета гледна точка. Тази на самите актьори.

Самюъл Джаксън, „Джаки Браун“, „Джанго без окови“ и дали актьорите гледат филмите, в които участват

Кои са любимите филми на Самюъл Джаксън

И коя е ролята му фаворит

Наскоро Уил Смит сподели пред GQ кои са фаворитите му с негово участие. И това са "Мъже в черно" и "Преследване на щастието", които определя като "почти перфектни".

Но има едно заглавие в звездната му кариера, което е като "трън в очите му".

53-годишният актьор посочва "Този див, див Запад" от 1999 г. като "най-малко любимия му", а една от причините е начинът, по който изглежда. Просто не се харесва облечен в типичните за каубоите кожени панталони.

Разсъждавайки върху кариерата си, Уил Смит разказва още, че преди е отказвал да играе във филми за робството. Вместо да показва чернокожите в "тази светлина", предпочитал ролите на супергерои, за да покаже превъзходството на чернокожите успоредно с неговите бели колеги. "Исках да играя роли, които биха дали на Том Круз", цитират звездата от FOX28.

Уил Смит, Антоан Фукуа, Джорджия, Emancipation и защо продукцията няма да бъде снимана в щата

Когато Уил Смит се ядоса

Актьорът и Антоан Фукуа са решили да накажат Джорджия

И съвсем естествено става въпрос за предстоящия Emancipation с неговото участие. Уил Смит пояснява, че акцентът в него няма да е робството, а силата на любовта между чернокожите.